Thaise nek, schouder en hoofdmassage is een gecombineerde massagevorm van drukpunttherapie en de Thaise massagetechniek.

Vaak zijn de pijnklachten van vastzittende nek en schouderspieren een uiting van de drukte van alledag.

In de schouder en de nek bevindt zich vaak veel spanning. Bekende oorzaken zijn o.a. gespannen achter de computer werken. Beeldschermwerk zorgt voor eenzijdige werkhouding en het langdurige aanspannen van spiergroepen. Vooral de nek, schouder, arm en handspieren worden daarbij belast. Spieren die lang aangespannen worden raken minder doorbloed, worden stijf en spierpijn is het gevolg.

De schouder- en nekmassage is geheel gericht op herstel, doorbloeding en losmaken van deze spiergroepen. Na de massage zult u een los en ontspannen gevoel ervaren. Hoofdpijn en zorgen verdwijnen en gespannen spieren worden soepel gemaakt. De massage heeft een positieve uitwerking op het zenuwstelsel en werkt preventief. Klachten zullen verminderen en/of verdwijnen. Het brengt je ontspanning, vermindering van pijn en geeft een hoger fysiek inzetvermogen. De massage verbetert de bloedstroom in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Als u hoofdpijn heeft, is het heerlijk als dit weggemasseerd wordt.

Kom gerust langs. Probeer en geniet van een professionele massage!