Welkom bij Phufa Thaise Massage & Wellness.

Behandelingen

Bij Phufa Thaise Massage kunt u terecht voor tal van verschillende soorten massages, ieder met zijn eigen specifieke kenmerken.
U kunt kiezen uit:

Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise Massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve speren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen.

De massage zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de  bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam, en zorgt het voor stroming en activeert Chi (Lom).

Thaise Oliemassage

Thaise Oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken.

Niettemin lijkt deze massage wel iets op de Traditionele Thaise Massage. Door het gebruik van olie met natuurzuivere etherische bestanddelen heeft deze behandeling een dubbele ontspannende werking.

Thaise Kruidenstempelmassage

De kruidenstempel-massage is een oude, traditionele Thaise massage waarbij met kruidenbuidels wordt gemasseerd. Deze in katoen verpakte, opgewarmde buidels zijn gevuld met traditionele Thaise kruiden zoals citroengras, pandanblad, gember, kamfer, kaffierlimoen en tumeric.

De kruidenbuidels hebben een reinigende en stimulerende werking en zorgen voor versoepeling van vermoeide spieren en een heerlijk ontspannen gevoel. De warmte van de kruidenstempel zorgt daarnaast voor stimulering van de doorbloeding.

Interesse in een behandeling? Maak direct een afspraak via 06-45706028 , 06-44222642 of e-mail: phufawellness@gmail.com.

Zwangerschapsmassage

Je bent zwanger! Je zwangerschap is een unieke tijd! Nu je weet, dat er in jouw buik een kindje groeit, voel je je speciaal.

Als je zwanger bent, verandert er heel veel in je lichaam. Juist dan is het belangrijk om je lekker te laten verzorgen. Alles in onze cultuur is erop gericht om actief naar buiten gericht te zijn. Massage kan je helpen om je aandacht naar binnen te richten. Dit is een natuurlijke behoefte die juist tijdens de zwangerschap heel belangrijk is.

Nek, Schouder en Hoofdmassage

Bij Thaise Hoofd-,Nek en Schoudermassage wordt zowel drukpunttherapie als de Thaise massagetechniek toegepast. Het is een bijzondere massagemethode om de bloedcirculatie en spanning in de spieren te verbeteren.

Deze massage richt zich vooral op de nek en de schouders. Door middel van intensief kneden en strijken, worden de spieren losgemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. De massage wordt aangevuld met een ontspannende hoofdmassage.

Voetmassage

Voetmassage brengt het lichaam tot rust en voorziet die delen van het lichaam die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie.

Een Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen om de voet op te warmen gevolgd door lichte knedingen en acupressuur van drukpunten op de voetzool.

Duo Massage

Wat is leuker dan in je eentje ontspannen? Met zijn tweeën ontspannen natuurlijk. Phufa Thaise massage biedt ook duo massages aan.

Als je kiest voor een duo massage kun je alle behandelingen van ons kiezen, maar dan met twee personen tegelijk. Hebben jullie allebei last van dezelfde klachten of willen jullie gewoon gezellig samen even helemaal ontspannen? Dat kan in een duo massage.